Geen categorie

Kunstveiling in Rijksmuseum Twenthe

0 0
Read Time:38 Second

Werk van Marjan Fiselier.

Rijksmuseum Twenthe is vanmiddag hele even een veilinghuis. Kunstwerken van elf verstandelijk gehandicapte kunstenaars van Atelier ’t Bouwhuis komen vanaf 15.00 uur onder de hamer. De opbrengst komt ten goede aan datzelfde atelier.

De te veilen werken zijn de afgelopen maand te zien geweest op de expositie Colorful people. Vijftig van de werken worden geveild. De veiling wordt geleid door Hélène Besançon, conservator van het Nationaal Glasmuseum in Leerdam en voorheen veilingmeester bij Sotheby’s.

Atelier ’t Bouwhuis is onderdeel van de Twentse Zorgcentra en richt zich op het bieden van creatieve en artistieke dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. In verband met de veiling is Rijksmuseum Twenthevanmiddag gratis toegankelijk.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share