Geen categorie

Groninger Museum wil expositie over Lady Gaga

0 0
Read Time:36 Second

Het Groninger Museum wil een expositie wijden aan Lady Gaga. Dat heeft museumdirecteur Kees van Twist afgelopen zaterdag laten weten in radioprogramma Tijdgeesten van de Wereldomroep.

Van Twist noemt de Amerikaanse megaster een fenomeen dat miljoenen in beroering brengt. Hij wil graag een expositie rond dat fenomeen inrichten. Haar vaak extravagante kleding  moet daar dan een prominente plek krijgen.

Hij beseft dat het niet eenvoudig is de ster over te halen haar kleren op te sturen en ook zelf naar Groningen af te reizen, maar gesprekken zijn gaande. De directeur heeft de in New York woonachtige Nederlandse fotograaf Pieter Henket gevraagd een goed woordje te doen. Henket fotografeerde de cover van haar eerste album en kent de zangeres goed.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share