Geen categorie

Erwin Olaf, Rutger Hauer en Alexander de Grote

0 0
Read Time:46 Second

De beeldcampagne voor de nieuwe expositie van de Hermitage Amsterdam – De onsterfelijke Alexander de Grote – is gemaakt door Erwin Olaf. Ook maakte hij de promotiefilm Morphing Alexander. Rutger Hauer sprak de voice-over in.

Still uit de film Morphing Alexander van Erwin Olaf.

Olaf fotografeerde en filmde in de Hermitage in St.-Petersburg diverse objecten met de gelaatstrekken van Alexander. Deze opnames vermengde hij vervolgens in zijn Amsterdamse studio met die van een echt model, zodat Alexander transformeert in het model en andersom. Dit leverde een spannende film op die uitnodigt de expositie te bezichtigen.

De korte film gaat officieel in première op de Uitmarkt op 28 en 29 augustus, maar is vanaf vandaag al op de site van de Hermitage Amsterdam  te bekijken. De foto’s en de film zijn vanaf 18 september in de Hermitage Amsterdam te zien op de expositie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share