Geen categorie

Best bezochte KunstRAI in 6 jaar

0 0
Read Time:39 Second

KunstRAI 2017 was met ruim 17.000 bezoekers de best bezochte editie van de afgelopen zes jaar. Met name de openingsdag met ruim 4.500 en Tweede Pinksterdag met bijna 4.000 bezoekers waren zeer druk. Dat meldt de organisatie vandaag.

Het publiek was divers: van bekende grote verzamelaars en instituties tot jonge geïnteresseerden en beginnende kunstkopers. De 75 deelnemende galerieën zijn goed te spreken over de verkopen tijdens de beurs.

Het onderdeel A Curious Affair, een cross-over tussen muziek en beeldende kunst, kon rekenen op grote belangstelling. Ruim 150 jonge kunstliefhebbers luisterden naar een klassiek concert en volgden een rondleiding met zaklantaarns in het donker langs geselecteerde kunstwerken.

De volgende KunstRAI, de 34ste editie, vindt eerder plaats dan gebruikelijk, namelijk van woensdag 4 tot en met zondag 8 april 2018.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share