Geen categorie

Hema verkoopt foto’s uit museumcollectie

0 0
Read Time:37 Second

Nieuws

Voor een foto uit de collectie van het Nederlands Fotomuseum kun je nu ook terecht bij de Hema. Liefhebbers hebben keus uit vijftig foto’s van bekende en minder bekende Nederlandse fotografen. Ze zijn gemaakt in het Nederland van vroeger en nu.

“Onze wens om onze collectie voor een groot publiek toegankelijk te maken, gaat met deze unieke samenwerking in vervulling”, aldus Ruud Visschedijk, directeur van het Nederlands Fotomuseum. In de selectie bevinden zich foto’s van onder anderen Piet Zwart, Cas Oorthuys en Frits J. Rotgans.

Foto: Piet Zwart, 1930.
Foto: Piet Zwart, 1930.

De foto’s zijn te bestellen via een speciale site en worden op canvas afgedrukt. Ze kosten tussen de 35 en 95 euro.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share