Mauritshuis werkt mee aan huwelijksaanzoek

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/0/2/digitalekunstkrant.nl/httpd.www/wp-content/themes/magazine-premium/template-parts/content.php on line 13

Het Mauritshuis was vorige week woensdag het decor voor een huwelijksaanzoek en maakte zelfs deel uit van het ‘complot’. Een medewerker legde het aanzoek vast op camera.

Enkele weken geleden ontving het museum een e-mail van Christine. Die schreef dat zij en haar partner hun veertienjarig jubileum in Den Haag wilden vieren en dan ook het Mauritshuis wilden bezoeken.

Ze vroeg of ze een rondleiding kon boeken, en dat was nog niet alles. In een van de zalen wilde ze haar partner Nick vragen met haar te trouwen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mauritshuis (@mauritshuis_museum) op

De gewenste rondleiding vond vorige week woensdag plaats. Zonder medeweten van Nick maakte een medewerker van het Mauritshuis foto’s van de rondleiding en uiteindelijk ook van het huwelijksaanzoek.

Voor het schilderij Theagenes ontvangt de erepalm van Chariclea van Abraham Bloemaert ging Christine op de knieën voor Nick. Hij zei “Ja”.

Share