Alleen maar beelden op nieuwe kunstbeurs

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/0/2/digitalekunstkrant.nl/httpd.www/wp-content/themes/magazine-premium/template-parts/content.php on line 13

Nieuws

Sculptures Now is de nieuwste kunstbeurs van Nederland. Zoals de naam al doet vermoeden, staat deze in het teken van beeldhouwwerken. Het evenement vindt plaats van 15 tot en met 18 september in Driebergen.

 

Beeld van Willem Lenssinck.

Beeld van Willem Lenssinck.

 

Buitenplaats Sparrendaal is de locatie voor de nieuwe beurs. Dit achttiende-eeuwse buitenhuis en de bijbehorende tuin zijn gedurende vier dagen gevuld met beeldhouwkunst uit diverse periodes. Vijftien internationale kunsthandelaren en galeries tonen er hun waar.

De handelaren bieden behalve hedendaagse en twintigste-eeuwse beelden ook beeldhouwkunst uit onder meer de middeleeuwen, renaissance en de barok aan. Verder zijn de stromingen art nouveau en art deco vertegenwoordig. Volgens de organisatie is Sculptures Now daarmee de enige sculpturenbeurs in Nederland met een volledig aanbod van beeldhouwkunst.

Sculptures Now, 15 t/m 18 september op Buitenplaats Sparrendaal, Driebergen

Share