50.000 bezoekers Impressionism & Beyond in Singer Laren

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/3/0/2/digitalekunstkrant.nl/httpd.www/wp-content/themes/magazine-premium/template-parts/content.php on line 13

Auguste Renoir, Jeune fille à la rose, 1907.

Al 50.000 bezoekers zagen in Singer Laren de tentoonstelling Impressionism & Beyond. A Wonderful Journey. De expositie met werk van impressionisten, postimpressionisten en expressionisten opende op 16 januari.

Museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm verraste vandaag Loes Drieman uit Amsterdam, die rond 11.30 uur het 50.000ste kaartje kocht, met een boeket, gebak en de catalogus van de tentoonstelling. Zij was in gezelschap van haar man en twee vriendinnen, allen regelmatige museumbezoekers en zeer benieuwd naar de tentoonstelling en specifiek naar het werk Jeune fille à la rose van Auguste Renoir. Dat portret van een jong meisje is het campagnebeeld van de tentoonstelling.

Singer Laren toont een selectie uit de kunstverzameling van de Van Vlissingen Art Foundation. De schilderijen en werken op papier zijn gemaakt door kunstenaars als Monet, Manet, Renoir, Degas, Pissarro, Van Gogh, Van Dongen, Matisse en Picasso.

Impressionism & Beyond. A Wonderful Journey, t/m 6 mei in Singer Laren

Share