Geen categorie

Aat Veldhoen ontwerpt poster Film by the Sea

0 0
Read Time:49 Second

Film by the Sea beleeft dit jaar zijn twintigste editie. Ter gelegenheid van het jubileum heeft kunstenaar Aat Veldhoen het posterbeeld gemaakt.

De kunstenaar en zijn muze is een vaker voorkomend thema in het veelzijdige oeuvre van Veldhoen, en daarom siert deze combinatie dan ook de poster van Film by the Sea. De titel van het schilderij is Schilder met zijn model.

De band tussen Film by the Sea en Aat Veldhoen gaat al langer terug. Zo ontwierp Veldhoen het beeld voor de Grand Acting Award en de Life Time Achievement Award, uitgereikt aan onder anderen Milos Forman, Ettore Scola en Jonathan Demme.

Aat Veldhoen (1934) vestigde zijn reputatie in de jaren zestig met zijn, in de ogen van de autoriteiten, voor de jeugd tè ‘zinnenprikkelende’ prenten. Zijn werk bevindt zich in de collecties van onder meer het Amsterdam Museum, het Rembrandthuis en het Rijksmuseum.

De twintigste editie van Film by the Sea vindt plaats van 7 tot en met 16 september in Vlissingen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share