Geen categorie

Suppoosten ziek, museum dicht

0 0
Read Time:33 Second

Het Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis in Brussel is morgen, donderdag 12 januari, gesloten. De reden? Er zijn te weinig suppoosten. Volgens het museum de veiligheid van bezoekers en collecties daarom niet worden verzekerd.

De Morgen meldt dat het gebrek aan suppoosten komt omdat er twee ziek zijn.

Het museum in het Jubelpark besteedt aan dacht aan tien eeuwen militaire geschiedenis en technieken. De collectie bestaat uit onder meer middeleeuwse harnassen, vliegtuigen en andere voertuigen, (vuur)wapens en militaire uniformen.

 

De vliegtuighal van het Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis. Foto: Evert-Jan Pol.
De vliegtuighal van het Koninklijk Museum van het Leger en de Krijgsgeschiedenis. Foto: Evert-Jan Pol.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share