Geen categorie

100.000ste bezoeker David Bowie is

0 0
Read Time:54 Second

Nieuws

De tentoonstelling David Bowie is in het Groninger Museum is een groot succes. De 100.000ste bezoeker kwam vandaag langs.

 

Installatie in expositie David Bowie is. Foto: Evert-Jan Pol.
Installatie in expositie David Bowie is. Foto: Evert-Jan Pol.

 

Al sinds de opening op 11 december loopt het storm. Op Twitter meldt het museum niet zelden dat de kaarten voor een bepaalde dag zijn uitverkocht. De expositie is daarom verlengd tot en met zondag 10 april. Ook is het museum tijdelijk open op zaterdagavond.

Tijdens de verlenging opent het museum ook op vrijdagavond de deuren 22 uur. Het gaat om de vrijdagavonden op 18 en 25 maart en 1 en 8 april. Alleen de tentoonstellingen David Bowie is en Joris Laarman Lab zijn dan toegankelijk.

In de voorjaarsvakantie kunnen bezoekers ook op maandag terecht in het museum, evenals op Tweede Paasdag, 28 maart. Het museum raadt mensen wel dringend aan om van tevoren online tickets te boeken. De tentoonstelling kan op de dag zelf uitverkocht zijn aan de kassa.

Zie ook: David Bowie is een wervelend spektakel

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share