Geen categorie

Het ontbrekende kunstwerk

0 0
Read Time:32 Second

Nieuws

Welk schilderij komt te hangen op deze nu nog lege plek op de tentoonstelling Hoogte- en dieptepunten uit het depot in het Mauritshuis? Dat bepaalt het publiek. Het museum heeft nog eens zes werken geselecteerd waaruit bezoekers van diens website mogen kiezen. Het werk met de meeste stemmen neemt straks de plek van het vraagteken in. Daarna gaat de verkiezing door. Het populairste schilderij verhuist in de zomer namelijk naar de vaste presentatie. Voorlopig lijkt de voorkeur uit te gaan naar Sint Sebastiaanskermis van Jacob Savery I. De expositie Hoogte- en dieptepunten uit het depot opent aanstaande donderdag.

Tekst en foto: Evert-Jan Pol

 

Vraagteken

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share