Geen categorie

Rijksmuseum ontvangt 4 miljoenste bezoeker

0 0
Read Time:48 Second

Nieuws

Het Rijksmuseum heeft gisteren zijn 4 miljoenste bezoeker ontvangen sinds de heropening op 13 april 2013. Dit gebeurde precies een maand voor de opening van de geheel vernieuwde Philipsvleugel. Dankzij de nieuwe tentoonstellingsvleugel kan het museum nog een miljoen extra bezoekers aan.

In de Philipsvleugel gaat het museum tentoonstellingen organiseren met werk uit eigen collectie én met (internationale) bruiklenen. De eerste tentoonstelling die daar te zien zal zijn is Modern Times – Fotografie in de 20ste eeuw. Het is de eerste grote overzichtstentoonstelling van twintigste-eeuwse fotografie uit eigen collectie die het Rijksmuseum presenteert.

Op 1 november opent in de Philipsvleugel ook het nieuwe restaurant van het Rijksmuseum met een groot zonneterras aan het Museumplein. Wisselende internationale gastkoks die een link hebben met Nederland of de Nederlandse keuken laten zich daar inspireren door de vele smaken die de Nederlandse keuken door de eeuwen heen hebben beïnvloed.

Artist impression Philipsvleugel Rijksmuseum.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share