Geen categorie

George W. Bush exposeert portretten

0 0
Read Time:49 Second

Nieuws

Ooit was hij president van de Verenigde Staten, maar nu heeft hij andere bezigheden. George W. Bush schildert en iedereen mag dat weten. Zijn eerste expositie opent morgen, in zijn eigen George W. Bush Presidential Library and Museum in Dallas.

Op de expositie The Art of Leadership: A President’s Personal Diplomacy toont hij ruim twintig portretten van (voormalige) wereldleiders die hij ooit ontmoette. Onder hen de Russische president Vladimir Poetin. De portretten gaan gepaard met allerlei relevante voorwerpen, zoals foto’s.

Portret van de Russische president Poetin door George W. Bush.

Begin vorig jaar doken als schilderijen van Bush op nadat een hacker toegang had gekregen tot de e-mailaccounts van de oud-president. Op het internet waren vervolgens onder meer een zelfportret onder de douche en een schilderij van zijn hond te zien.

De expositie in George W. Bush Presidential Library and Museum  duurt tot en met 3 juni.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share