Geen categorie

Genomineerden Steenbergen Stipendium bekend

0 0
Read Time:33 Second

De genomineerden voor het Steenbergen Stipendium 2012 zijn bekend. Het zijn Iztok Klančar, Ola Lanko, Bram van Oosten, Philip Schuette en Dominique Princen. Het Steenbergen Stipendium is de belangrijkste prijs voor jonge fotografen in Nederland.

Ola Lanko, Required Reading, genomineerd voor het Steenbergen Stipendium 2012.

Alle genomineerden zijn fotografiestudenten. Hun werk wordt van 1 september tot en met 28 oktober gepresenteerd in een tentoonstelling in het Nederlands Fotomuseum. De uiteindelijke winnaar van het stipendium ontvangt een bedrag van 5.000 euro. De prijs wordt uitgereikt op dinsdag 25 september. Dan zal ook bekendgemaakt worden wie de publieksprijs krijgt.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share