Geen categorie

Aviodrome heropent op 28 april

0 0
Read Time:51 Second

Illustratie: Aviodrome.

Luchtvaartmuseum Aviodrome heropent op 28 april. Eind vorig jaar moest het themapark noodgedwongen zijn deuren sluiten wegens een faillissement, maar dankzij de overname door Libéma kan het een doorstart maken.

De Nederlandse exploitant, die ook eigenaar is van het Nederlands Stripmuseum in Groningen, heeft wel het concept vernieuwd. Er komen bijvoorbeeld zeven attractiezones. In een van die zones wordt op speelse wijze getoond hoe de bagageafhandeling op een luchthaven in zijn werk gaat. Een groot aantal vliegtoestellen wordt publiekstoegankelijk en tijdens diverse shows zijn taxiënde historische vliegtuigen te zien. Ook nieuw is het platform met buitenterras, dat gebouwd wordt naast de Boeing 747. Dit biedt bezoekers uitzicht op het vliegverkeer op Lelystad Airport.

“Zoiets unieks als Aviodrome moest en zou wat ons betreft behouden blijven”, aldus Dirk Lips, algemeen directeur van Libéma. “Aviodrome is het enige themapark in Nederland met historie, heroïek en helden van de Nederlandse luchtvaart als thema.” De exploitant benadrukt dat de toegangsprijs niet wordt verhoogd.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share