Geen categorie

Da Vinci-expositie uitverkocht tot half januari

0 0
Read Time:39 Second

Leonardo da Vinci, The Virgin of the Rocks, ca. 1491-1508, National Gallery, Londen.

De expositie Leonardo da Vinci: Painter at the Court of Milan in The National Gallery in Londen mag nu al een groot succes heten. Voor de tentoonstelling, die gisteren opende, zijn in de voorverkoop pas weer kaarten verkrijgbaar voor half januari. “Maar dagelijks zullen er aan de museumkassa nog zo’n 400 kaarten beschikbaar zijn”, benadrukt een woordvoerder.

Een dergelijk succesvolle tentoonstelling wordt soms na afloop verlengd, maar dat zal in dit geval niet gebeuren, aldus de woordvoerder. “De afspraken die we met de verschillende uitlenende partijen hebben, maakt dit niet mogelijk. De uitleners zijn al zeer vrijgevig geweest.”

Zie ook: Compleet beeld Da Vinci

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share