Geen categorie

Realistisch leven

0 0
Read Time:39 Second

Paul Christiaan Bos, De grote sprong.

Mooie foto, maar is dat wel een foto? Sommige kunstwerken hebben de potentie de toeschouwer op het verkeerde been te zetten. Het schilderij De grote sprong van Paul Christiaan Bos is daar een goed voorbeeld van. Op het eerste, en misschien ook wel tweede gezicht, lijkt het gele vogeltje een echt kuiken.

Het werk maakt deel uit van de expositie De vier jaargetijden in Galerie Noordvleugel in Veenklooster. De tentoonstelling staat in het teken van leven, dat vaak erg realistisch is uitgebeeld. Behalve van Bos zijn er schilderen te zien van onder anderen Edgar de Cruijer, Marius van Dokkum en Herman Vos.

De vier jaargetijden, t/m 11 juni in Galerie Noordvleugel, Veenklooster

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share